Най-интересните Twitter реакции след интервюто на Меган и Хари

Ексклузивният разговор на херцозите предизвика сериозен отзвук, далеч не само в медийното пространство.

След безкрайно дългоочакваното интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл, Twitter просто полудя. Потребителите на социалната мрежа определено имаха какво да споделят за шокиращите бомби, хвърлени по време на двучасовата специална среща. 

Най-големият акцент на вечерта се оказа подкрепата за двойката, след като Меган разкри, че е имала самоубийствени мисли, а никой от служителите в "институцията" не ѝ е оказал помощ по отношение на психичното здраве.

Доста други потребители изразиха шок и отвращение, когато Меган сподели, че кралските особи са били загрижени за това колко тъмна ще бъде кожата на Арчи. "В онези месеци, когато бях бременна, имаше разговори, че няма да му бъде осигурена охрана, няма да има титла, заедно с притесненията колко тъмна ще бъде кожата му, когато се роди."

Въпреки че двамата разказаха в подробности най-ужасяващите неща за времето си в Обединеното кралство, те коментираха и сегашния си живот, както и тайната церемония, която са имали три дни преди голямата сватба, очаквана от милиарди хора с нетърпение.

Още от забавните включвания в социалните мрежи? Ето тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA