Всичко, което трябва да знаем за тазгодишните Оскари

93-тата церемония по връчването на престижните статуетки ще се състои на живо, а правилата този път са по-специални от всякога.

Докато всички очакваме да видим дали Мария Бакалова ще грабне най-заветния приз в историята на шоубизнеса, Академията на филмовите изкуства и науки на САЩ въвежда някои нови правила за провеждането на церемонията, която все пак ще бъде съобразена с пандемичните условия.

Преди броени дни всички номинирани са получили специално писмо с указания за самото шоу, разкривайки, че те ще трябва да присъстват и няма да има възможност за включване чрез Zoom. "За тези от вас, които не могат да присъстват или се чувстват неспокойни от пътуването, искаме да знаете, че няма да има възможност за Zoom", споделят няколко продуценти, членове на Академията.

"Ще се постараем да осигурим безопасна и ПРИЯТНА вечер за всички вас лично, както и за милионите филмови фенове по света и смятаме, че виртуалното нещо ще намали тези усилия", разкриват още те.

Ако някой от номинираните не може да присъства, но спечели, Академията ще приеме наградата от негово име. Ясно е обаче, че всички членове на екипа следват строг протокол за поддържане на безопасността, третирайки събитието като "активна снимачна площадка", на която ще се правят и тестове за COVID-19.

Темата на шоуто тази година ще бъде "Историите са важни", като всеки от участниците ще вземе участие в поредица малки интервюта, разказвайки личната си история.

И понеже Джейсън Съдейкис се появи на една от последните филмови вечери с tie-dye суитчър, Академията напомня, че отново се стреми към нещо "вдъхновяващо и амбициозно", което означава, че "официалното е готино, а случайното - всъщност не".

Големият ден е 25 април. Очакваме го с нетърпение. Кой от номинираните е вашият фаворит?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA