Хали Бери и животът като майка

Децата ѝ може да не се интересуват от нейната слава, но почитателите ѝ от семейния живот - със сигурност.

Хали Бери е откровена по много теми, но въпреки това предпочита да пази личния си живот далеч от вниманието на любопитните папараци и настоятелните фенове.

Вчера талантливата актриса сподели рядка снимка на дъщеря си Нала Обри, която има от брака с бившия си съпруг Габриел. "Колкото и пъти да ѝ казвам, че я обичам, я обичам повече от това", гласи описанието под поста, празнуващо 13-ия рожден ден на нейната наследница.

Бери е майка и на седемгодишния Масео Мартинес, който отглежда заедно с Оливие Мартинес, а неотдавна разкрива в интервю, че ролята на майка е най-добрата, която някога е получавала.

"Децата ми не се интересуват коя съм извън тази къща. Дъщеря ми разбра от приятели в училище, а синът ми започна да използва пълното ми име публично. Беше смушаващо, когато казваше "Хали Бери, може ли да ми попадеш кетчупа?" "Единственото нещо, което искам, е децата ми да кажат, че не съм била перфектна, но съм направила всичко както трябва, защото съм добра", разкрива още тя.

Прекарала почти 10 години в режим "майка", сега Хали изглежда готова да се завърне към предишния си живот. "Искам да продължа да се предизвиквам и да доказвам, че все още мога да следвам страстта си, да поемам рискове и да играя герои, които ме карат да се чувствам жива."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA