И Карди Би пуска собствена линия продукти за косата

От известно време насам звездите слагат името си върху всевъзможни лайфстайл продукти. Дойде и редът на Карди Би.

Ако има нещо, което Карди Би може да направи, то е да направи всичко, което иска.

Очевидно останала вдъхновена от примера на другите си милиони звездни колежки, решили да се потопят в света на козметичната индустрия, рапърката също планира да реализира собствена линия продукти, свързани с грижата за косата.

Мотивацията за обявяването на творческия проект идва вследствие на коментар от неин фен в социалните мрежи, който твърди, че единствената причина Карди да разполага с дълга коса е фактът, че има латиноамерикански произход. 

"Тази година ще пусна линия продукти за коса, върху която работех през цялото време у дома. Мисля си, че е време хората да научат малко повече за националността, расата и етническата принадлежност", споделя тя в Instagram, подчертавайки, че взаимосвързаността между двата проблема е несъществуваща. "Това, че сте латиноамериканка, не прави косата ви дълга, не прави кожата ви светла или чертите на лицето ви - перфектни. Косата има общо с нашето ДНК, а не с националността ни. И още нещо, не всички хора, които говорят испански, са мексиканци."

Към момента изпълнителката на I Like It не е споделила какви продукти ще намерят място в нейния бранд, но имайки предвид, че ги е тествала у дома, вероятно все пак е заложила на натуралните съставки. Очакваме да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA