Серина Уилямс за брака, щастието и любовта

Тенис легендата споделя, че както с всяко друго нещо в живота, и любовта изисква работа.

Противно на много други знаменитости под светлината на прожекторите, Серина Уилямс никога не се е притеснявала да говори публично за връзката със съпруга си Алексис Оханян.

Двамата си казват заветното "да" още през ноември 2017 г. и оттогава насам нещата помежду им са страхотни, но не и без да работят в тази посока.

"Бракът невинаги е благословия, но може да бъде, ако положите усилия. Научих, че любовта е невероятно чувство и ако имате възможност да я почувствате, значи сте много специални", споделя тенис легендата. "Определено е забавно." 

Най-важното във всяка връзка според нея? Лоялността. "Това определено може да сложи край. Няма ли лоялност, няма връзка."

Съпругът на Серина, който е сред основателите на популярната платформа Reddit, признава, че основното при любовните взаимоотношения често са простите неща. "Ако попитате жена ми или повечето други хора, те ще ви кажат, че трябва да бъдете подкрепящи и винаги насреща за човека до себе си. Това има значение."

Изглежда разбиранията им за живота наистина работят в тяхна полза, тъй като освен щастливи вече шест години, те споделят заедно и малката си дъщеря Алексис Олимпия, която се роди в началото на септември 2017 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA