Момиче или момче: Какво е първото дете на Ема Стоун?

Звездата от "Ла Ла Ленд" стана майка преди седмица, а вече се наслаждава истински на най-важната роля в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2021

Въпреки че станаха родители преди броени дни, Ема Стоун и съпругът ѝ Дейв МакКери вече са "развълнувани" да поемат новите си роли в ръце.

"Ема и Дейв имат страхотен брак, и двамата искаха дете", споделя източник, близък до актрисата. "Предпочитат да пазят живота си в тайна, но наистина бяха готови за семейство. Ужасно близки са с роднините и добрите си приятели, но не са от типа хора, които парадират с личния живот."

"Имат страхотни отношения и се подкрепят взаимно", коментират други техни приятели, разкривайки, че първородното им дете всъщност е момиченце.

Изглежда нещата помежду между бъдещата Круела де Вил и комедиантът на SNL са наистина страхотни, тъй като тя е била наистина развълнувана за появата на бебето и въпреки че не споделя тези важни моменти в социалните мрежи, "винаги носи огромна усмивка, когато Дейв е наоколо".

57

Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на SNL през 2017 г., а две години по-късно потвърдиха новината за годежа си със сладък Instagram пост. Оказа се, че са били готови и да поемат към олтара, преди пандемията да постави сватбените планове на пауза, но все пак си казват заветното "да" на скромна церемония, без излишен шум или показност.

"Перспективата ми за децата се промени с годините. Никога не съм била бавачка или нещо подобно. Като тийнейджър мислех, че никога не искам да се оженя или да имам деца. Пораствайки, осъзнах, че искам да се оженя. И искам да имам деца", споделя Стоун в свое интервю преди години.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA