Ема Стоун стана майка за първи път

Талантливата актриса и съпругът ѝ Дейв МакКери са посрещнали първото си дете през уикенда. Честито!

Въпреки че предпочита да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите и вниманието на останалите, Ема Стоун нямаше как да скрие факта, че е в очакване на първото си дете.

Източници, близки до талантливата актриса, която скоро ще видим на големия екран като Круела де Вил, разкриват, че тя е станала майка в събота, 13 март, но към момента няма никаква допълнителна информация за пола или името на бебето.

Слухове за евентуалната бременност на Стоун циркулират в публичното пространство още от септември миналата година, но спекулациите бяха потвърдени едва в началото на тази, когато любопитни папараци уловиха наедрялото ѝ коремче.

Тогава приятели коментират, че Ема и съпругът ѝ Дейв МакКери са "много щастливи и развълнувани от факта, че ще стават родители".

Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на SNL през 2017 г., а две години по-късно потвърдиха новината за годежа си със сладък Instagram пост. Оказа се, че са били готови и да поемат към олтара, преди пандемията да постави сватбените планове на пауза. Въпреки това, Ема и Дейв са решили да си кажат заветното "да" на скромна церемония, без излишен шум или показност.

57

"Перспективата ми за децата се промени с годините. Никога не съм била бавачка или нещо подобно. Като тийнейджър мислех, че никога не искам да се оженя или да имам деца. Пораствайки, осъзнах, че искам да се оженя. И искам да имам деца", споделя тя в свое интервю преди години.

Пожелаваме им много щастие и безгранична любов. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA