Бионсе показа децата си в личен Instagram пост

Въпреки че пази личния си живот в тайна, от време на време Queen Bey допуска почитателите си наистина близо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2021

Когато става дума за личния ѝ живот, Бионсе е изненадващо потайна. Въпреки това, тя реши да сподели нов Instagram пост с редица непоказвани до този момент кадри на малките Блу Айви, Руми и Сър.

Последният път, в който Queen Bey допуска милионите почитатели близо до семейството си, бе по време на тазгодишните награди "Грами". Получавайки статуетката за най-добро R&B изпълнение, тя казва: "Знам, че дъщеря ми гледа... двете дъщери и синът ми, всички. Вие сте моите бебета и се гордея с вас. Обичам ви толкова много." 

Неотдавна Бионсе коментира пред британския Vogue, че иска да направи всичко възможно, за да запази света "позитивен и безопасен, колкото може да бъде. Давам на децата си да разберат, че никога не са твърде малки, за да допринесат за промяната на света. Никога не подценявам мислите и чувствата им."

Тогава тя разкри, че искрено цени времето, прекарано с близките си хора и точно поради тази причина има нова цел в живота си. "Искам да забавя малко темпото и да изхвърля всички стресиращи неща от живота ми. Влязох в музикалната индустрия на 15-годишна възраст и израснах със света, който наблюдавам, пусках проекти без почивка."

"Беше тежко и забързано. Прекарах много време, фокусирана върху представянето на моята култура по най-добрия начин, който познавам. Сега реших да си позволя да се съсредоточа върху семейството." Очевидно наистина го е направила.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA