Джей Ло, Алекс и истината за края на любовта им

Латино иконите прекратиха взаимоотношенията си, но едва сега разбираме защо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2021

Въпреки многобройните опити да оправят взаимоотношенията си, преди около седмица Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха, че официално слагат край на любовта помежду им.

Източници, близки до двойката, твърдят, че причината за това е самата Лопес. "Тя настояваше. Има твърде много проблеми, които не са разрешени." Те подчертават, че латино иконата не е могла напълно да вярва на Родригес, особено след слуховете, че той вероятно ѝ е изневерил с популярна телевизионна звезда.

"Беше доста разочарована и не смяташе, че е в неин интерес да остане с Алекс", коментират запознати. "Дали я е измамил или не, няма значение. Тя не толерира страха във въздуха по никакъв начин."

Съществува и вероятността пандемията да е изиграла финалния ход в развитието на тяхната любов. "И двамата харесаха възможността да прекарат повече време заедно като семейство, но беше трудно да запазят специалната искра, когато се виждат всеки ден."

В момента Лопес е фокусирана изцяло върху работата и децата си. "Дженифър се справя добре в тези трудни ситуации. Не е от хората, които седят наоколо и плачат. Децата ѝ я правят наистина щастлива."

"По-добре сме като приятели и очакваме с нетърпение да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме. Пожелаваме най-доброто един на друг и на децата ни. От уважение към тях, единственият коментар, който ще направим, е благодарност към всички, изпратили ни добри думи и подкрепа", споделят двамата в официално изявление непосредствено след раздялата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA