Вижте това емоционално изпълнение на Дуа Липа и Елтън Джон

Двамата събраха общо 3 милиона за борбата със СПИН, изпълнявайки хитове от последния студиен албум на Липа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2021

Фотография: Instagram/@danikm

Дуа Липа заблестя ярко още с дебюта си на музикалната сцена, но последната година я изстреля директно в звездната орбита и първите места на музикалните чартове.

През уикенда поп сензацията присъства на 29-тото ежегодно "Оскар" парти на фондация "Елтън Джон", което предвид настоящата ситуация се състоя с ограничен брой гости.

За всеобщо щастие Дуа взе участие с поредица от музикални изпълнения, за които носеше две изящни рокли от Balenciaga. Първата - сребърна с дълги ръкави и блестящи ресни, а втората - от прилепнало черно кадифе с обемни акценти. Всичко това, допълнено от бижута на швейцарската луксозна марка Chopard.

"Скъпи Елтън, благодаря ти, че ме покани да пея с теб снощи. Истинска чест и мечта е да го направим за такава невероятна кауза. Все още се усмихвам до уши и никога няма да забравя този момент", споделя Дуа в официалния си Instagram акаунт, показвайки кратък откъс от изпълнение на хита "Love Again", намерил място в спечелилия "Грами" Future Nostalgia.

В друг пост в социалните мрежи любимата ни изпълнителка подчерта и благотворителния подвиг на събитието, което тази година успява да събере 3 милиона долара за борбата със СПИН.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA