Ашли Греъм: "Да бъдеш майка е наистина трудно"

Супермоделът превзе телевизионния ефир и коментира откровено първата си година като майка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2021

Всеки път, в който Елън ДеДженеръс реши да си вземе почивка, тя предава щафетата на любими знаменитости, наясно с отговорността да застанат пред камера и поемат ефира в свои ръце.

Ашли Греъм го направи повече от добре. Влизайки именно в ролята на водеща, 33-годишният супермодел сподели, че малкият Исак, който вече отглежда със съпруга си Джъстин Ървин, е "открил точното време да се появи" на бял свят.

"Да бъдеш нова майка е наистина трудно, но да бъдеш нова майка по време на пандемия е съвсем друго нещо", коментира тя в монолога си, обяснявайки, че глобалната ситуация всъщност ѝ е дала съвсем нова перспектива. "Осъзнах, че имам възможност да си взема почивка. Някои майки трябва да се върнат на работа само след няколко седмици вкъщи, вероятно без да получават пари за този период".

Времето под социална изолация обаче ѝ е дало възможност да прекара повече време с любимите си хора. "Успяхме да откраднем много качествено време за нас като семейство", разкрива тя, само няколко седмици след като се завръща от семейния си дом в Небраска, където прекарва по-голямата част от миналата година с майка си и нейния приятел.

"Трудно е, когато лежиш в леглото посред нощ, бебето пищи, а единственият начин да го успокоиш е като му дадеш гърдите си", споделя още Греъм, за пореден път откровена до болка по своя собствен, забавен начин. Как да не я обича човек?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA