Големи промени за Хари и Меган, ако Чарлз се качи на трона

Херцогът и херцогинята на Съсекс пазят добрия тон, но принцът на Уелс не смята, че е нужно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2021

Когато принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от постовете си на старши членове на британското кралско семейство, основната промяна в живота им се изрази в липсата на финансиране от "касата" на монархията.

Въпреки цялата драма, двамата запазиха добрия тон с останалите и са насреща, когато има важен повод. Това обаче може да се промени, ако властта бъде поверена на принц Чарлз.

По време на взривоопасното си интервю с Опра Уинфри, Хари разкри, че двамата с баща му опитват да намерят път към добрия тон, но със сигурност не са толкова близки, колкото са били преди години. Сега кралски репортери коментират, че ако Чарлз получи Великобритания в ръцете си, ще направи всичко възможно, за да намали "Фирмата" и разходите в институцията.

57

В идеалния случай това означава самият Чарлз, Камила, принц Уилям, Кейт Мидълтън и техните деца. "От много време той иска да намали членовете на монархията, за да спести разходи и да накара хората да уважават парите, които са получили от данъкоплатците. Предполагаме, че това може да се случи, когато Хари и Меган са напълно освободени от кралското семейство."

Това означава, че ако наследникът на Нейно Величество получи трона, херцогът и херцогинята на Съсекс може да се сбогуват с титлите си и всякакви привилегии, които кралския живот им предлага.

Макар че вече не са working royals, кралица Елизабет II държи на взаимоотношенията с тях "по сантиментални причини, тъй като не иска големи промени и е разбираемо". Дали цялото нещо има смисъл е съвсем друг въпрос. Както и дали наистина "Лилибет" няма да повери важната роля директно на Уилям.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA