Кралското семейство и великденските традиции

Когато светът не е в условия на пандемия, празниците в редиците на кралската фамилия изглеждат така.

Тази година католиците отбелязаха великденските празници още в началото на април. В условията на особена ситуация за Обединеното кралство, което бе под локдаун чак до 12-и, дори институция като монархията нямаше как да следва строгия си протокол.

Понеже сме сигурни, че все пак сте любопитни какво се случва зад кулисите, решихме да потърсим информация от кралските експерти, които потвърждават, че празничните дни в Короната преминават така...

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРОДАДОХА ПИСМА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА ЗА 113 000 ДОЛАРА

57

Поклонение в катедралата на Велики четвъртък. Нейно Величество обича да прекарва празниците в тесен семеен кръг, но традиционно ангажиментите от кралския календар започват още в четвъртък, когато тя пътува до различни катедрали в страната, за да отдаде почит на "мъжете и жените, допринесли за общността и църквата". Церемонията се провежда на територията на Обединеното кралство от 600 г. насам, а идеята на кралицата е да обиколи абсолютно всички храмове по време на управлението си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЙ КОГО Е РАЗПЛАКВАЛ В ОСОБЕНАТА ИСТОРИЯ НА ХАРИ И МЕГАН?

57

Семейна среща в замъка Уиндзор. Всяка година след църковната служба в Уиндзор, членовете на семейството, включително херцозите на Кеймбридж, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принцеса Беатрис и принцеса Юджини се събират зад стените на двореца, където посрещат празника с традиционно печено агнешко и други кулинарни попадения. Официалната част остава за Бъдни вечер.

Лов на великденски яйца за внуците. Макар че представителите на двореца никога не са коментирали темата за така популярния зад граница egg hunt, в свое интервю от 2016 г. самата Кейт Мидълтън признава, че Нейно Величество "винаги оставя малък подарък или нещо сладко в стаята на децата, когато останем с преспиване". Определено можем да си я представим като наистина готина баба, ами вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA