Конспирации, пътувания и тайни: Какво се случва с Джей Ло и Бен Афлек?

Изглежда, че една от любимите двойки в холивудската история е напът да възнобнови романса си. Дали Бенифър отново не е факт?

Сещате се как има хора, за които всичко на света е по-голямо, отколкото изглежда, нали? Първите приятели на тези особи често са конспиративните теории, които, къде аргументирани, къде нелепи, обясняват някакви явления и осигуряват душевен мир. 

Причината изобщо да си говорим за това е последната хипотеза, която започна да циркулира в публичното пространство, след като Дженифър Лопес и Бен Афлек сложиха край на връзките си, заминаха на ваканция в Монтана и загатнаха голямото завръщане на Бенифър. Страхотно! Ами ако са го планирали от дълго време?

Доказателство номер 1 в услуга на тази теория са думите на Афлек в скорошно интервю на латино иконата за InStyle. Тогава Алекс Родригес отсъства от материала, който разказва историята на Лопес през погледа на нейни близки, приятели и колеги, но нейният бивш годеник споделя: "До ден днешен тя остава най-трудолюбивият човек, с когото съм се сблъсквал в този бизнес. Има голям талант, но също така е работила усилено за своя успех. Щастлив съм, защото изглежда, че най-сетне получава заслуженото внимание."

Основната движеща сила в спекулациите обаче се оказа пътуване до Монтана - отдалеченото, планинско място, където Бен има къща за гости, а Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл разпалиха любовта си преди години. Разбира се, не изключваме възможността да има съвсем логична причина за ваканцията им на тази локация, но към момента не знаем повече.

През изминалия уикенд Джей Ло се качи и на сцената на мащабния концерт, който имаше за цел да повиши осведомеността по отношение на ваксинационните кампании. На сцената тя изпълнява "I'm Glad" - парче, почти игнорирано след релийза му през 2003 г. Източници, близки до певицата, подчертават, че сингълът е изпълнен именно заради Бен, докато "Sweet Caroline" е... сладко намигване към бостънските корени на актьора от "Не казвай сбогом".

Всичко казано дотук, успоредно с факта, че Джей Ло винаги знае какво прави, определено ни кара да се замислим. Не знаем какво е отношението ни към теориите, които намекват, че тя е планирала връзката си с Алекс още по време на брака си с Марк Антъни, но раздялата с бейзболиста и тази на Афлек с Ана де Армас, изглежда, че съвпадат повече от перфектно.

57

Когато Бенифър отложиха сватбата си през 2003 г., съобщавайки, че го правят заради "прекомерно" внимание от страна на медиите, интересно е какво ли е мнението им сега. Може да минаха 18 години, но двамата продължават да живеят под светлината на прожекторите, така че каквато и да е истината, скоро ще стане публична.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA