Дългоочакваният дебютен албум на Оливия Родриго е тук!

Най-горещата музикална сензация ни изненадва със сладък албум за всички измерения на горчивата любов.

Фотография: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Мултиплатинената изпълнителка Оливия Родриго представя дългоочаквания си дебютен албум "SOUR". 

Проектът е отражение на многостранния образ на 18-годишната изпълнителка - всяка песен в него е различна, разказва неповторима история и показва част от уникалния ѝ талант.

4\

Новата музикална сензация споделя, че е най-щастлива, когато се гмурне дълбоко именно в най-нещастните си моменти: "Няма по-голямо удоволетворение за мен от това да седна на пианото и да напиша тъжна песен. Любомото ми чувство на света е да усетя, че помагам на някого да разбере, че не е сам в преживяното - да знам, че това, което правя, има ефект върху хората." 

"Винаги ми е било любопитно как една връзка става "горчива" – как един човек, когото обичаш и на когото споделяш всичките си съкровени мисли, се превръща в човек, който дори не можеш да погледнеш в очите. За мен целта на музиката е да събере всички тези сложни емоции и да им даде форма и глас", разказва още тя за вдъхновението зад името на албума.

Заедно с него, на бял свят излезе и видеоклип към акустичната версия на сингъла "enough for you".

Хипнотизиращата и минималистична форма на алт-поп, в която звездата твори, завладя публиката по целия свят през януари с историческия дебют на първия ѝ сингъл "drivers license". Още с премиерата си песента се нареди под #1 в Billboard Hot 100, където се задържа 8 последователни седмици, а Родриго се превърна в първия артист за 2021-ва, достигнал над 1 млрд. стрийма глобално. Това е и първата песен тази година, удостоена със златен, платинен, двойно- и тройно платинен статус от RIAA.

"drivers license" счупи и рекорда в Spotify за най-стриймвана непразнична песен за 1 ден (на 12-и януари) и постигна най-голям седмичен стрийминг дебют на песен глобално в платформата, с което Родриго подобри собствения си рекорд за най-стриймвана песен. В Amazon Music "drivers license" е най-стриймваната дебютна песен в първите си 7 дни и най-търсената с глас песен в 'Alexa' за 1 ден.

В началото на април Оливия отново влезе в историята на световната музика с премиерата на втория си сингъл "deja vu", който я превърна в първия артист с 2 първи сингъла, дебютирали под #1 в Billboard Hot 100.

Със "SOUR" най-горещото IT момиче в Холивуд подчертава незабравимо честния си изказ и талант за интроспективно, изтънчено писане на песни. Трудно можем да му устоим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA