Ема Стоун разкри името на дъщеря си

Звездата от "Ла Ла Ленд" и съпругът ѝ Дейв Маккери станаха родители за първи път в края на март.

Въпреки че често предпочита да е извън светлината на прожекторите, Ема Стоун влиза в заглавията всеки път, когато реши да ни разкрие нещо повече за себе си.

По-рано днес стана ясно, че звездата от "Ла Ла Ленд" и съпругът ѝ Дейв МакКери са кръстили първородната си дъщеря Луис Джейн МакКери, следвайки традицията презимето да бъде същото като на Стоун и майка ѝ Криста.

"Ема и Дейв имат страхотен брак, и двамата искаха дете", споделя източник, близък до актрисата неотдавна. "Предпочитат да пазят живота си в тайна, но наистина бяха готови за семейство. Ужасно близки са с роднините и добрите си приятели, но не са от типа хора, които парадират с личния живот."

"Имат страхотни отношения и се подкрепят взаимно", коментират други техни приятели.

57

Изглежда нещата между бъдещата Круела де Вил и комедиантът на SNL са наистина страхотни, тъй като тя е била наистина развълнувана за появата на бебето и въпреки че не споделя тези важни моменти в социалните мрежи, "винаги носи огромна усмивка, когато Дейв е наоколо".

Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на SNL през 2017 г., а две години по-късно потвърдиха новината за годежа си със сладък Instagram пост. Оказа се, че са били готови и да поемат към олтара, преди пандемията да постави сватбените планове на пауза, но все пак си казват заветното "да" на скромна церемония, без излишен шум или показност.

Слухове за евентуалната бременност на Стоун циркулират в публичното пространство още от септември миналата година, но спекулациите бяха потвърдени едва в началото на тази, когато любопитни папараци уловиха наедрялото ѝ коремче. Тогава запознати коментират, че Ема и съпругът ѝ Дейв МакКери са "много щастливи и развълнувани от факта, че ще стават родители".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA