Ариана Гранде показа първите снимки от сватбата

Вижте спиращата дъха рокля на Vera Wang и всички други моменти от емоционалната вечер на певицата.

Фотография: @photokohli/Instagram

След десетина дни мълчание, Ариана Гранде най-накрая покани милионите си фенове у дома, споделяйки очарователни кадри от тайната церемония, по време на която казва "да" на любимия си Далтън Гомес.

Изпълнителката на "positions" публикува поредица от кадри в официалния си Instagram акаунт, а на преден план излиза зашеметяващата копринена сватбена рокля, дело на Vera Wang. Приятели на певицата разкриват, че двете с дизайнерката са сключили пакт на Met Gala преди няколко години именно тя да бъде отговорна за сватбената рокля на Гранде, както и се случва.

За големият ден Гомес избира класически черен смокинг от Tom Ford, а сладкото и семпло описание под постовете гласи просто "5.15.21". В част от другите може да видите отблизо обиците от перли и диаманти, които допълват годежния пръстен на певицата, както и нейната грим визия, вдъхновена от Стария Холивуд.

Разбира се, запечатан е и специалният момент, в който младоженецът целува булката за пръв път. Източници, близки до тях, разкриват, че двамата са искали мащабна церемония, за да отпразнуват любовта си, но в крайна сметка са щастливи от решението да бъде интимен момент. "Осъзнаха, че наистина биха предпочели по-малка сватба. Щастливи са, че успяха да го направят тихо."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA