Тузара се завръща в продължението на "Сексът и градът"

Може да извикате силно! Крис Нот ще бъде част от продължението на иконичния попкултурен феномен.

Четвъртъкът официално стана по-добър за всички фенове на "Сексът и градът"! Крис Нот ще се завърне в продължението на иконичния попкултурен феномен и отново ще влезе в образа на Тузара.

Актьорът е водил преговори с екипа на продукцията за известно време, това е и обяснението на първоначалната информация, че самият той не планира ангажимента. "Радвам се, че отново работя с Крис по And Just Like That...", споделя Майкъл Патрик Кинг. "Как бихме могли да направим нова глава от историята за "Сексът и градът" без нашия Тузар?"

Другият любовен интерес на Кари Брадшоу - Джон Корбет (добре познат като Ейдън) ще "участва в шоуто" и е "много развълнуван" от този факт. Той сподели, че ще бъде на разположение за "няколко епизода", тъй като харесва "всички тези хора, те бяха много мили с мен".

57

Телевизионното продължение, озаглавено "And Just Like That...", ще гледаме специално в стрийминг платформата HBO Max. Към 10-те епизода няма да се присъедини единствено Ким Катрал, която неведнъж заяви публично отказа си да влезе в образа на Саманта Джоунс, споделяйки, че снимките на проекта са променили живота ѝ, в не толкова приятния аспект на нещата.

Въпреки че датата на излизане на лимитираната поредица все още не е публично обявена, знаем, че предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложните реалност и приятелство през 50-те."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA