Джиджи Хадид сподели нови кадри от бременността си

Супермоделът отново допусна милионите си почитатели до малката Кай, но продължава да пази важните подробности в тайна.

В тези дни от миналата година Джиджи Хадид вече е била в петия месец от бремеността си с малката Кай. И докато тогава тя едва разкри големите новини, сега ни показва малко повече от красивия период.

"Тази седмица, миналата година", гласи описанието под поредицата нови фотографии в нейния Instagram акаунт, където виждаме наедрялото коремче на Хадид, но и безпогрешният ѝ усет към стила.

От раждането през септември миналата година досега, супермоделът сравнително често допуска милиони почитатели до личния си свят. "Имате дете, лежите заедно в леглото, поглеждате го и си казвате "Какво сега"? Задавате едни и същи въпроси на всичките си приятели и всеки има различен отговор. Това е моментът, в който осъзнавате, че трябва да го измислите сами. И да правите нещата по свой собствен начин", разкрива тя пред Vogue през февруари.

"Слуховете са верни: тя е най-добрият ми приятел, цел в живота, муза, най-голямата гордост и радост", коментира жената до Зейн Малик навръх Деня на майката. "Чувствам се толкова щастлива и вдъхновена да бъда твоя майка. Ти озаряваш дните на всички!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA