Кейти Пери разказва най-важните моменти на Дейзи Дав

Времето лети, а изпълнителката на Roar споделя, че първородната ѝ дъщеря вече не е съвсем малка.

Струва ни се, че новините за появата на първородната дъщеря на Кейти Пери и Орландо Блум се появиха сякаш вчера, което пък за пореден път доказва, че времето наистина лети със скоростта на светлината.

Щастливата двойка посрещна първото си момиченце в края на миналия август, а вече е достигнало първите два големи етапа от живота си. "Пълзи и има един зъб", разкрива изпълнителката на Roar в свое ново интервю.

Това обаче не е единствената голяма промяна, която с Блум могат да наблюдават отблизо. Още през февруари тя се е опитала да каже "дада", а звездата от "Карибски пирати" пее "всичко, в което има "татко", защото искам да го каже преди всичко друго."

По-рано този месец Кейти отпразнува първия си Ден на майката със сладко послание в социалните мрежи. "Намерих всичко, което някога съм търсила, когато станах майка. Толкова благодарна за тази дълбока, дълбока любов и чест", споделя тя.

През април музикалната звезда направи и специален Instagram Live с бившата съпруга на Орландо - Миранда Кер, по време на който обясни че "няма такова чувство". "Любовта от децата е постоянна и безусловна. Основава се на това, което имате и онова, което нямате. Щастлива съм да разбера, че съществува такава непоклатима и искрена любов."

Малко след раждането на Дейзи източници, близки до семейството, коментират, че Пери и Блум "не могат да се наситят" на дъщеря си и "приятелите им изпращат подаръци и приятни пожелания нон-стоп".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA