Започват снимките за продължението на "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън вече са в Голямата ябълка.

Очевидно 2021-ва е годината на звездните reunion-и. Вече гледахме голямото завръщане на "Приятели", предстои да видим реинкарнацията на "Клюкарката", а снимките за продължението на "Сексът и градът" стартират съвсем скоро.

В началото на уикенда Сара Джесика Паркър сподели очарователен кадър в официалния си Instagram акаунт, за който позира с колежките си от попкултурния феномен Кристин Дейвис и Синтия Никсън. "Заедно отново. Четем първите епизоди с всички познати и най-новите членове на актьорския ни състав. Като сладоледена мелба."

Няколко часа след това екранната Кари Брадшоу сподели и кадър от Голямата ябълка, където предстои да бъде даден големият старт.

Съвсем наскоро стана ясно, че към поредицата ще се присъединят Дейвид Ейгънбърг, Евън Хендлър, Уили Гарсън и Марио Кантон, които ще се появят в 10-те епизода като добре познатите Стив Брейди, Хари Голдънблат, Станфорд Блач и Антъни Маренцио. Те се присъединяват към другите екранни фаворити, измежду които ще липсва единствено Саманта.

Главният директор на съдържанието в HBO Max споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA