Имаме нови кадри от завръщането на "Приятели"

Дейвид Шуимър реши да зарадва всички почитатели на попкултурния феномен със специален поглед зад кулисите.

Въпреки че минаха почти две седмици от голямото завръщане на "Приятели", вълнението от специалния момент все още ни държи.

Очевидно ситуацията с Дейвид Шуимър е сходна. Любимият ни екранен Рос Гелър сподели нова порция задкулисни кадри от попкултурния феномен, част от които направени по време на сегашните снимки, а друга - още в оригиналния run на продукцията.

"Reunion Snaps Part One", гласи описанието под публикацията, което ни навежда на мисълта, че предстои да видим още. "Благодаря ви @hbomax, че ни събрахте отново."

Само преди няколко дни Дженифър Анистън също ни изненада с кадри от снимачната площадка. "Все още приемам любовта от #FriendsReunion. Благодаря. Вижте всички базилион селфита, които си направихме", коментира тя под фотографиите с участието на любимите ни приятели, продуценти, режисьори, както и самите Джъстин и Хейли Бийбър. "Беше удар директно в сърцето. За всички нас, дори успяхме да разплачем Кортни Кокс, а тя не е чак толкова емоционална."

Междувременно, в интернет пространството започнаха да се появявят изтрити сцени от reunion-а и първата ни любима е тази, в която се налага Анистън да опита иконичния десерт, приготвен от Рейчъл за Деня на благодарността в шести сезон.

Съвсем наскоро изпълнителните продуценти отговориха на критиките за липса на разнообразие, а ние събрахме всичко, което трябва да знаете тук и тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA