Ще видим още любими персонажи в продължението на "Сексът и градът"

Саманта може и да не се появи на екран, но други четири любими герои ще го направят.

Още четири любими герои се присъединяват към продължението на "Сексът и градът", с което скоро HBO Max ще зарадва феновете на иконичния попкултурен феномен.

Това са Дейвид Ейгънбърг, Евън Хендлър, Уили Гарсън и Марио Кантон, които ще се появят в поредицата от 10 епизода като добре познатите Стив Брейди, Хари Голдънблат, Станфорд Блач и Антъни Маренцио.

"Развълнувани сме, че можем да продължим сюжетните линии на тези обичани герои от "Сексът и градът" с актьорите, които ги направиха толкова привлекателни", споделя изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в официално изявление.

Това е страхотна новина за феновете на поредицата, тъй като мъжкото присъствие, особено това на Тузара и Ейдън, винаги е фактор за успех въпреки силното женско приятелство, което този път ще видим на екран без огнената Саманта.

57

В свое скорошно интервю главният директор на съдържанието в HBO Max споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

Очакванията бяха снимките да започнат в края на пролетта, но вероятно големият старт ще бъде даден по някое време през юли. Това предполага премиера най-рано в края на тази година или началото на следващата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA