Селена Гомес: "Мисля, че повечето ми връзки бяха прокълнати"

Любовта има съвсем различен начин на случване, когато си публична личност. И това е нормално.

Всички сме имали неуспешни връзки, за които вероятно мислим от време на време. Неоспорим факт обаче е, че когато те се случват под светлината на прожекторите, шансът да ги преживеем доста по трудно е поне двойно по-голям.

Попитайте Селена Гомес. 28-годишната ни любимка използва ново интервю, за да разкрие, че смята по-голямата част от връзките си до този момент за "прокълнати". Точно това провокира заглавието на албума "rare", което тя татуира на врата си.

"Мисля, че повечето ми връзки бяха прокълнати. Бях твърде млада, за да бъда подложена на определени неща", признава тя пред Vogue Австралия. "Трябваше да преосмисля няколко философии, тъй като никога не се чувствах равна. Когато чух "rare" просто казах, че искам да бъде за мен. Нямах представа как ще я изпея, но знаех, че ще я почувствам". Именно защоот никой не се е държал специално с нея. 

Спазвайки абсолютна политическа коректност, Гомес не назовава конкретни имена на партньорите си от тези "прокълнати връзки", но не е трудно да се сетим, че вероятно става дума за Джъстин Бийбър, с когото тя излизаше от 2011 до 2018 г. с малки прекъсвания.

Любовната история на Селена познава още много звездни любимци като The Weeknd и Ник Джонас, но албумът "rare" е това, което заслужава внимание. Всяка една песен от него. Повярвайте ни!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA