Гледахте ли новото екстремно горещо видео на Джей Ло?

Не знаем дали е сключила сделка с дявола или просто изглежда като богиня, но Джей Ло е истински пожар.

Дългоочакваното видео към новия сингъл на Дженифър Лопес "Cambia el Paso" най-накрая е тук.

Латино иконата намекваше за появата на парчето от известно време, но големият момент се оказа началото на седмицата. Точно в края на работната такава пък се появи и горещия клип, в който, предизвикайки ни да се чудим дали не е сключила сделка с дявола, Джей Ло изглежда просто убийствено.

Измежду огнените (и особено гъвкави) танци на плажа, една сцена привлича особено внимание и това е тази, при която преследвана от мъж, който очевидно я иска в живота си, Лопес просто се обръща, показва му любим пръст и продължава напред, докато пее, че е по-добре без него.

Можем само да гадаем дали става дума за Алекс Родригес предвид съвсем скорошната им раздяла, но след като самата тя призна, че песента и концепцията наистина "резонират" с живота ѝ в момента, вероятно няма нужда.

"Много съм щастлива. Знам, че хората винаги се чудят. Как си? Какво става? Добре ли си? Това е то. Никога не съм била по-добре. Искам хората, на които им пука за мен, да знаят, че наистина съм стигнала до това място в живота си. Мисля, че щом се случи, тогава се появяват удивителните неща, които никога не си си представял."

"Това е най-доброто време в живота ми", споделя още Лопес, само ден след пускането на парчето. "Песента е за промяна и моментите, в които не се страхуваш да направиш крачка. Ако нещо не се получава, както сте си го представяли, просто направете движение и затанцувайте. Танцът е живот, радост и щастие. Обичам живота си в момента. Обичам това, което правя. Обичам човека, в когото непрекъснато се превръщам. Този вид радост, щастие и любов винаги ме вдъхновява. При някои хора нещата наистина се получават след разбито сърце."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA