Това ли е новият мъж в живота на Адел?

Оказва се, че въпреки слуховете, изпълнителката на Hello вероятно има мъж до себе си.

Когато Адел бе снимана до спортния агент Рич Пол на финалите на NBA в събота вечер, мнозина предположиха, че става дума за случайно разпределение на местата, но се оказва, че е напълно възможно той да бъде новият мъж до певицата.

Според източници, близки до нея, те са във връзка и баскетболната игра е първата им обща поява. "Рич Пол е на мача с Адел. Това е първият път, в който излизат публично, очаква се да бъде по всички таблоиди." Така се и случва. 

Към момента няма потвърждение от двете страни и е напълно възможно да не става дума за нещо повече от просто приятелско излизане. 

Все пак съвсем скоро след като приключи развода с бившия си съпруг Саймън Конецки, изпълнителката на Hello бе свързана с рапъра Скепта. "Адел и Скепта винаги са един до друг, особено след като предишните им връзки се разпаднаха. Те имат близки взаимоотношения и определено специална връзка. Прекарват все повече време заедно и приятелите им се надяват, че един ден ще бъдат страхотно семейство", коментират приятели тогава.

По време на ангажимента си като водеща на популярното телевизионно предаване Saturday Night Live, Адел използва вниманието на аудиторията, за да отбележи, че е "необвързана", въпреки че всички таблоиди смятат друго. "Сега се връщам в пещерата си, за да бъда неженената дама с котки, каквато съм. До следващата година", заявява тя в края на шоуто, което успя да впечатли дори най-големите недоброжелатели.

Междувременно, тя продължава подготовката за следващия си студиен албум, споделяйки, че е "прекарала месеци в студиото" и е развълнувана, че "светът ще има възможност да го чуе".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA