Емили Ратайковски срещу хейтърите, които я обвиниха, че е лоша майка

"Невероятно страшно е да станеш родител и никой не заслужава да чува от непознати, че е скапана майка", споделя Ратайковски.

Подобно на Криси Тейгън, на Емили Ратайковски също ѝ се наложи доста бързо да обяснява какво е да бъдеш добра майка.

Супермоделът използва вниманието на милионите си последователи в Instagram, за да отговори на "ужасните забележки" по отношение на родителския си подход. "Говорим за това как трябва да се случва всичко, а междувременно коментарите ми са изпълнени с ужасни забележки за това как не заслужавам да бъда майка. Срам за всички вас", казва Ратайковски.

"Не ме интересува дали ме мразите или мразите знаменитости (или просто жени), но е невероятно страшно да станеш родител и никой не заслужава да чува от непознати, че е скапана майка", споделя още тя. 

Коментарите от Ем идват по-малко от месец, след като куп хейтъри из форумите онлайн разкритикуваха начина, по който тя държи бебето си, а още преди неговото раждане я обвиниха, че си е инжектирала устните. "Не можете да го направите, когато сте бременна. Обемът на кръвта на жената се увеличава с 50%, поради което дамите могат да се подуят около лицето и устните. Никога не съм си правила интервенции, но в никакъв случай не съдя хората, които са", разкрива тя тогава.

Емили обяви големите новини за появата на малкия Силвестър Аполо Беър в средата на март. "Силвестър Аполо Беър дойде на земята. Слай пристигна на 8/3/21 в най-сюрреалистичната, красива и изпълнена с любов сутрин в живота ми."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA