Шакира се завръща с нов самостоятелен сингъл

Латино иконата даде тон на лятото с ново парче, което вече влезе в личните ни плейлисти.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Неповторимата Шакира се завръща с нов сингъл, за да плени сърцата и това лято.

За енергичното парче "Don’t Wait Up" изпълнителката споделя: "Много се вълнувам да ви представя тази песен! Още в деня, в който влязохме в студиото, за да я запишем, бях сигурна, че ще бъде перфектна за лятото и онези нощи, в които просто не искаш да мислиш за утрешния ден."

Сингълът излиза и с официално музикално видео, заснето в Тенерифе на Канарските острови в Испания, популярна туристическа дестинация, криеща райски кътчета и гледки. Режисьор на клипа е Уорън Фу.

Шакира има над 80 милиона разпродадени копия на албумите си в цял свят, както и дълъг списък от награди, включително 3 Грамита, 11 Латино грамита и е единственият артист от Южна Америка с #1 песен в САЩ. Нейни са 4 от 20-те най-продавани хитове през последното десетилетие и е един от Топ 5 артисти на YouTube за всички времена, с над 18 милиарда гледания на видеата си.

Последният ѝ издаден албум El Dorado стига до #1 в iTunes в 37 държави, печели приза Най-добър вокален поп албум, а със своите над 10 милиарда стрийма, певицата е една от най-стриймваните жени артисти на всички времена. В момента записва предстоящия си нов студиен албум.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA