Меган Маркъл няма да празнува своите 40 с голямо парти

Противно на очакванията, херцогинята на Съсекс ще запази деня само за семейството си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2021

Въпреки че по нашите ширини 40-ият рожден ден е свързан с редица суеверия и обяснения защо не трябва да се празнува, отвъд Океана нещата стоят по съвсем различен начин и звездите често отиват over the top, за да отбележат големия момент.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

Противно на очакванията, че ще вдигне огромно парти по случай повода, източници, близки до Меган Маркъл разкриват, че тя не планира нищо друго, освен да прекара специалния ден "насаме" с принц Хари, Арчи и малката Лилибет Даяна в дома им в Монтесито, Калифорния.

Разбира се, има време до края на деня и може херцогинята на Съсекс все пак да изненада с нещо, но кралските репортери подчертават нейното желание да остане извън светлината на прожекторите поне за известно време.

Меган

Още с раждането на малката Лили в началото на юни, двойката обяви, че ще "продължи да върши важна работа и да публикува истории на сайта" на благотворителната си организация Archewell, но ще направи всичко възможно, за да прекара максимално много време с малките си наследници, без обезпокояване от обективите на любопитни папараци.

Ако все пак искате да се запознаете с историята на Маркъл отблизо, съветваме ви да използвате този линк. Честит рожден ден, Меган!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA