Първият хонорар на Дженифър Анистън е отишъл за ретро кола

Звездата от "The Morning Show" разказва в подробности забавното преживяване, което ѝ струва 13 000 долара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 август 2021

Когато звездите разказват за добре похарчените си първи огромни хонорари (couldn't relate, но все пак), обикновено винаги има замесени диаманти, чанти Versace и изключителни имоти, които отразяват перфектно иначе бляскавия им статут.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 52 ЛЮБИМИ МОМЕНТА НА РЕЙЧЪЛ ГРИЙН (ГАЛЕРИЯ)

За Дженифър Анистън обаче нещата стоят по по-малко екстравагантен, но също толкова запомнящ се начин. Появявайки се в подкаста "Ladies First" на InStyle, звездата от "Приятели" разкрива, че първата ѝ голяма покупка е ретро кола, за която копнее в продължение на две години преди най-накрая да прибере в гаража си.

"Беше кремав Mercedes 270 SL. Продаваше се близо две години и винаги си казвах, че ще е чудесно, ако мога да си купя тази кола. Направих го в първата година на "Приятели". Не мога да си спомня колко струваше, но някъде около 13 000 долара", споделя Анистън.

Не, това не е краят на историята. Колата не оправдава очакванията на Дженифър, защото се оказва по-скоро каляската на Пепеляшка, а не мечтаното возило, изисквайки повече работа, отколкото някой е предполагал. "Прибра ме вкъщи. Мисля, че точно преди да се чуе един странен шум. Честно казано, това беше просто стара кола и аз се оказах глупакът, който я купи най-накрая. Количеството работа, което трябваше да вложа в нея, само за да я накарам да тръгне, беше..."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ПОЧТИ СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ КАРИЕРАТА СИ НА АКТРИСА...

След специалното завръщане на "Приятели", тази есен ще гледаме Джен във втория сезон на хитовия Apple TV+ проект "The Morning Show", чиято премиера е на 17 септември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA