11 години по-късно, Кари & Тузара отново заедно

Сара Джесика Паркър и Крис Нот разбират от истерия и не се страхуват да я предизвикат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 август 2021

От известно време насам знаем, че Крис Нот ще вземе участие в продължението на "Сексът и градът", но появата му на снимачната площадка доведе феновете на поредицата до неописуема истерия.

За да запечатат този изключително специален момент, двете половини на любимата телевизионна двойка - Сара Джесика Паркър и Крис Нот споделиха тематични кадри в официалните си Instagram акаунти.

"Тези двамата. Обзалагам се, че ще останат до късно тази вечер", пише екранната Кари Брадшоу, публикувайки сладък кадър на нея и Тузара. Самият той допълва друга фотография с лаконичното, но очарователно "Отново заедно".

Когато изпълнителните продуценти на reboot-a, озаглавен "And Just Like That...", започнаха да споделят подробности от "кухнята", стана ясно, че Крис Нот няма силно желание отново да влезе в образа, направил го звезда, но Майкъл Патрик Кинг успява да го убеди. "Как бихме могли да направим нова глава от историята на "Сексът и градът" без нашия Тузара?".

Все още не е ясно какво участие ще има Нот в сериала и дали слуховете за развод с героинята на Паркър ще се окажат истина, но има само един начин да разберем.

Другият любовен интерес на Кари Брадшоу - Джон Корбет (добре познат като Ейдън) също ще "участва в шоуто" и ще бъде на разположение за "няколко епизода", тъй като харесва "всички тези хора, които бяха много мили с мен".

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те." Очаква се голямата премиера да бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max до края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA