Орландо Блум забрави нещо важно в тези снимки от Капри

И под "нещо", вярвате или не, имаме предвид неговата любима Кейти Пери.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2021

Кейти Пери и Орландо Блум дадоха началото на своето лято с европейско пътешествие, което ги отведе и до любимия Капри.

През изминалия уикенд звездата от "Карибски пирати" сподели очарователна поредица от кадри, заснети по време на тяхното приключение, но пропуска да отбележи Кейти. "Забравил си да ме тагнеш, татенце."

Цитирайки „That's Amore" на Дийн Мартин в описанието под поста, Орландо бързо поправя грешката и удостоява с внимание своята любима, която се появява в кадрите и изглежда очарователно. Без значение дали позира до стълби в подземие или яде трюфели.

За съжаление на техните най-верни фенове, малката Дейзи Дав не е в компанията на Пери и Блум, но по-рано това лято изпълнителката на "Roar" коментира нейното порастване. "Пълзи и вече има един зъб. Намерих всичко, което някога съм търсила, когато станах майка. Толкова благодарна за тази дълбока, дълбока любов и чест", споделя тя през май.

Двамата посрещнаха първородното си момиченце в края на август миналата година и още тогава техни приятели разкриват, че бързо и уверено са влезли в ролята на родители. "Откакто Кейти роди, двойката е залята от любов и доброта. Приятелите им им изпращат подаръци и приятни пожелания нон-стоп. Заради COVID-19 използват FaceTime. Кейти е невероятна с дъщеря си и е обсебена от нея. Любовта един към друг е нараснала до ниво, което дори не са очаквали."

А дали все пак са си казали заветното "да", както мнозина предполагат, все още не е 100% ясно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA