Риана и A$AP Rocky вече мислят в дългосрочен план

Нещата между най-голямата икона и най-актуалния рапър стават все по-сериозни, а романтиката - "все по-солидна".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2021

Новините, че Риана и A$AP Rocky са решили да посветят времето си на романтична връзка бяха леко изненадващи, но очевидно взаимоотношенията им "еволюират" от приятелство в "солидна романтика".

"Романсът се разви от началото на приятелството им. Вече се познаваха и уважаваха, така че имаше отправна точка", споделят източници, близки до тях, подчертавайки, че именно това им е позволило да "изградят страхотна основа". "Обичат да се смеят и забавляват заедно. Романтиката е наистина солидна."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ДАВА КЪЩАТА СИ ПОД НАЕМ ЗА 80 000 ДОЛАРА

Други техни познати коментират, че са "луди един по друг" и определено мислят "в дългосрочен план".

Очевидно това са намеренията и на рапъра, който в интервю за GQ през юни определи Рири като "любовта на моя живот" и разкри, че е "толкова по-добре, когато имаш единствената. Вероятно възлиза на милион други хора."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ИСКАТ... НОВИЯ АЛБУМ НА РИАНА

Новините за сериозността на връзката им излизат в публичното пространство само няколко дни, след като Forbes потвърди, че нетното състояние на музикалната дива вече възлиза на 1.7 милиарда долара, което пък я превръща във втората най-богата жена артист в света след Опра.

Съвсем наскоро се появиха общи кадри на Риана и A$AP, напускащи музикално студио в Ню Йорк. Вероятно не става дума за дует, а участие на богинята във видеото към музикален проект на артиста, но не пречи да мечтаем. Факт е, че си отиват страшно много.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA