Селена Гомес не се отказва от музиката, но не иска да бъде в IG

"Този малък телефон, в който имаше 150 милиона души. Просто го оставих. Оказа се такова облекчение."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 август 2021

По-голямата част от живота на Селена Гомес се случва под светлината на прожекторите, но тя най-накрая е готова да бъде безмилостно откровена за истинското си Аз.

В ново интервю за американския Elle, певицата споделя, че израстването в редиците на Disney със сигурност не е улеснило живота ѝ, поне в личен план. "Чувствах се ужасно дълго време."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС: "НАИСТИНА НЕ МИСЛЯ, ЧЕ БЯХ ТОЗИ ЧОВЕК"

За да върне контрола над психичното си здраве, тя решава да повери официалния си Instagram акаунт изцяло в ръцете на асистентката си. "Нямам го на телефона си, така че не е изкушение. Трябваше да се науча как да бъда себе си. Беше досадно."

Гомес признава, че в миналото се е случвало да отделя часове наред, за да разглежда профилите на различни хора, но стоенето настрана категорично я е направило по-емоционално спокойна. "Този малък телефон, в който имаше 150 милиона души. Просто го оставих. Оказа се такова облекчение."

Стремейки се да остане автентична и вярна на себе си, Селена влага всичко в новото си готварско шоу "Selena + Chef", но не се страхува да прави грешки, защото е човешко същество и осъзнава тази страна на нещата. 

Точно това е и причината да насочва погледа си в друга посока. "Имаше време, в което не бях достатъчно силна и щях да направя нещо, с което да се нараня. Всичко, към което съм привързана, има благотворителен аспект. Ако нещо добро не излиза от това, което правя, значи няма да го направя. Нямам нужда от пари. Имам нужда от хора, които искат да се борят с мен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КОЗМЕТИЧНАТА МАРКА НА СЕЛЕНА ГОМЕС

Гомес продължава напред и иска благотворителната организация Rare Impact Fund на нейната козметична линия Rare Beauty да събере 100 милиона долара за финансиране на услуги, свързани с психичното здраве.

И след като преди няколко месеца каза на репортер, че обмисля да се отдръпне от музиката, сега споделя, че вероятно никога не би го направила. "Не казвам, че искам "Грами". Просто давам най-доброто от себе си и става дума изцяло за мен. Музиката, за разлика от актьорството, е толкова лична. Показваш себе си пред света."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA