Кание Уест вече не е в живота на Ирина Шейк

След романтична ваканция в Прованс и горещо лято помежду им, супермоделът и рапърът сложиха точка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2021

Летните флиртове са особено приятни и запомнящи се, когато човек влиза в тях с ясната нагласа, че очакванията могат единствено да направят цялото преживяване безсмислено сложно. За разлика от свалките на всички нас (nobody cares, нали?) и тези между звездите (everyone cares, бъдете сигурни!) - при тях нищо не може да остане скрито.

Колкото и да се опитваха да пазят подробностите в тайна, изглежда, че огнената тръпка в живота на Ирина Шейк и Кание Уест вече я няма.

Близки техни приятели разкриват, че помежду им "никога не е имало нещо сериозно", но все пак са се наслаждавали на компанията си. Причината да сложат край? "Кание работи и прекарва време с децата си. Това е неговият фокус. Няма време за срещи точно сега. Намира Ирина за невероятна и остават приятели."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИЧИНАТА ЗА РАЗВОДА НА КИМ КАРДАШИЯН И КАНИЕ УЕСТ

Слуховете за любовта на рапъра и супермодела се появиха през юни и само няколко дни по-късно двамата бяха забелязани в Прованс за 44-ия рожден ден на Уест. "Познават се от години. Той започна да мисли за нея през последните седмици. Кание е доста убедителен мъж. Излизаха няколко пъти в Ню Йорк, преди да я покани във Франция. Изглеждаше очарована. Прие с огромно удоволствие", коментират източници, близки до тях.

Какъв ли ще бъде следващият им ход?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA