Кендал Дженър е новият креативен директор на FWRD

Луксозната онлайн дестинация и супермоделът ще се опитат да предефинират досегашните разбирания за стила като цяло.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2021

Биографията на Кендал Дженър е достатъчно впечатляваща, но тя предстои да добави към нея и поста креативен директор на FWRD - топ онлайн дестинацията за луксозни модни находки.

"Тази позиция означава допълнителна стъпка напред в модата, където ще мога да работя с марките и екипите, на които съм се възхищавала по свежи и нови начини. Виждам чудесна възможност да приложа наученото на практика и най-вероятно да науча още повече", споделя по-голямата сестра Дженър в официално изявление. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ ПРОЗВУЧИ СТРАННО, НО ИМА ПРИЧИНА КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ДА СИ ЛЯГА С МОКРА КОСА

Като креативен директор тя ще отговаря за "външния вид и усещането на сайта", но и редовно ще курира собствена виртуална витрина от дизайнери и тенденции, които клиентите могат да пазаруват.

57

Главният търговски директор на компанията, която държи платформата - Revolve Group, казва, че Кендал е "олицетворение на луксозната мода и няма по-подходящ човек за тази позиция", а нейните "многостранен опит и визия имат потенциала да трансформират бизнеса и лукса като цяло."

Дженър ще започне новия си ангажимент по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, която стартира на 8 септември. "Работя с огромно количество хора, които не само вдъхновят висшата мода, но и ежедневните ми избори. Дигиталното пространство е важен инструмент за много от днешните творци и определено е прозорец към следващото поколение", разказва още тя, обещавайки да отдели специално внимание във FWRD на новите имена в бранша.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA