Новият албум на Прея излиза на 25 септември

"ENERGY" е второто EP на звездата от GRAZIA 200, което тя ще отпразнува заедно с рождения си ден в Бар Петък.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2021

Когато през май се срещнахме с Прея, малко преди да се появи на корицата на нашия юбилеен брой №200, самата тя призна, че е започнала работата по новото си EP и няма търпение да го сподели с целия свят.

Моментът дойде! Казва се "ЕNERGY", а голямата премиера е на 25 септември.

"Душата ми е пълна", споделя любимата изпълнителка в официалния си Instagram акаунт. "Написах парчетата главно в първия локдаун и вече разполагам с нула търпение да ви ги споделя. Доста време му отне на това EP да види бял свят, но остава още съвсееееем мъничко и ще стигне и до вас."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИЛНАТА СТИХИЯ С ИМЕ ПРЕЯ

Премиерата на албума ще бъде в Бар Петък още същата вечер, когато певицата ще отпразнува и рождения си ден. "Мисля да е топ купон, защото аз съм от хората, дето много обичат да си празнуват рождения ден, а този двоен повод сигурно ще ме побърка, така че кой знае на какво ще бъдете свидители."

В специалното си интервю за GRAZIA 200 Прея разкри, че именно по време на социалната изолация доста от песните са се родили в завършен вид, но двамата с нейния "колаборативен партньор Денис винаги търсим начини да експериментираме, да пробваме нови варианти на аранжименти. Опитвам се да полирам нещата. Не съм достигнала все още тази фаза, в която парчетата да се раждат готови."

Датата е ясна, мястото - също, а обложката е просто магическа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA