Блейк и Райън дариха още 1 милион долара за благотворителност

Актьорското дуо все още вярва в 2021 г. и даде поредният позитивен пример.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2021

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха поредното щедро дарение.

Звездата от "Дедпул" обяви, че двамата със звездата от "Клюкарката" са отделили 1 милион долара от банковите си сметки за American Civil Liberties Union и NAACP Legal Defense and Educational Fund, разпределяйки средствата равномерно между организациите.

"Все още вярваме в теб, 2021 г. Нека помогнем на @ACLU и @naacp_ldf, и да променим света заедно", пише самият той в официалния си Instagram акаунт.

Още в разгара на движението Black Lives Matter миналата година, двамата обявиха, че са внесли 200 000 долара във Фонда за правна защита на Националната асоциация за напредък на цветните хора. "Не знаем какво е да живеем такъв живот всеки ден. Не можем да си представим да изпитваме такъв вид страх и гняв. Срамуваме се, че в миналото си позволявахме да бъдем неинформирани за това колко дълбоко вкоренен в системата е този расизъм."

"Ще се обучаваме за преживяванията на другите хора и ще говорим с децата си за всичко, всичко това, особено за нашето участие. Ние се ангажираме да отгледаме децата си така, че те никога да не пораснат с този безумен модел и да направят всичко възможно, за да не причиняват болка на друг, без значение съзнателно или не. Това е най-малкото, което можем да направим, за да почетем не само Джордж Флойд, Ахмад Арбери и Ерик Гарнър, но и всички черни мъже и жени, които бяха убити", разкриват още тогава.

Поредният позитивен пример, поредната причина да ги обичаме искрено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA