Кристен Стюарт омагьосва в официалния трейлър за "Спенсър"

Актрисата влиза под кожата на принцеса Даяна и ни кани в кината на 5 ноември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2021

Вече видяхме колко добре Кристен Стюарт се справя с образа на принцеса Даяна, но пълният трейлър за лентата "Спенсър" ни го доказва още веднъж.

Биографичният филм на Пабло Ларейн ще проследи случващото се около коледните празници през 1991 г., когато любимката на народа решава да прекрати брака си с принц Чарлз.

Режисьорът се спира на звездата от "Здрач", защото според него тя е "една от най-големите" актриси в момента. "Кристен може да бъде много неща. Тя е много загадъчна, много крехка, но и много силна. Това е, от което се нуждаем."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ Е ДОСТА УБЕДИТЕЛНА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

Въпреки първоначалното неодобрение от страна на феновете, Стюарт се оказа изключително отдадена на образа. "Прочетох две биографии и половина и довършвам всички материали, преди да започна да правя филма", разказва тя в края на миналата година. "Това е една от най-тъжните истории, съществували някога, и не искам просто да играя Даяна - искам да я познавам добре. Между другото, от доста дълго време не се бях вълнувала толкова за роля."

57

Самата Кристен потвърди, че е било "страшно" да разказва историята на човек, "който не е жив и се е чувствал толкова нападнат". Самата тя не е искала да "нахлува" в личното пространството и тази история, но усъвършенства акцента и цялата енергия.

Още след представянето на филмовия фестивал във Венеция, лентата започна да генерира и слухове за "Оскар" номинации. Честно казано, склонни сме да се съгласим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA