Защо Били Айлиш е загубила 100 000 последователи в IG?

Причината може да е изненадваща за много хора, но не и за самата суперзвезда.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2021

Не можем да отречем, че Били Айлиш изненада всички, когато хвърли неоново зелената си коса в боклука и се появи със секси руса визия.

19-годишната носителка на "Грами" споделя, че е решила излизането на новия ѝ студиен албум да е отправна точка за иначе дълго обмисляната промяна, но тя в крайна сметка ѝ коства около 100 000 последователи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ Е "ПО-ЩАСТЛИВА ОТ ВСЯКОГА" В НОВИЯ СИ АЛБУМ

"Хората държат на тези спомени и се привързват, но е много нечовешко. Загубих 100 000 последователи само заради гърдите си", разкрива тя в ново интервю за Elle, очевидно имайки предвид юнската си корица за британския Vogue.

Айлиш споделя още. "Нямах целта да накарам всички да мислят за мен по различен начин. Исках този албум да носи своето нещо. Онзи ден публикувах видео от времето си със зелена коса и коментарите отдолу бяха "липсва ми тази Били, зеленокосата Били". Все още съм един и същи човек. Не съм просто Барби с различни глави."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ ПРЕДСТАВИ ПЪРВОТО БЕЗКРАЙНО МУЗИКАЛНО ВИДЕО

Изпълнителката на "bad guy" неведнъж е коментирала чуждото възприятие по отношение на тялото си, но сега е по-осъзната от всякога. "Реших да нося потник. Дори не беше провокативен, но знаех, че веднага ще си кажат "Боже, тя се облича секси и се опитва да направи изявление". Ами, не, не се опитвам. Просто е 500 градуса и искам да нося потник."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA