Мадона ще ни изненада с "визуална автобиография"

Разочарована от наратива в публичното пространство, музикалната икона поема контрола в свои ръце.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2021

Мадона поема творческия контрол над предстоящия биографичен филм за живота си.

По време на ново гостуване в шоуто на Джими Фелън изпълнителката разкри, че през целия ѝ съзнателен живот са се появявали много различни сценарии, но винаги концептуализирани от мъже, които не разбират нейната история.

57

"Хората са се опитвали да пишат филми за мен, но винаги са били мъже", признава тя. "Изпратиха ми сценарий, защото искаха моята благословия. Прочетох го и бяха най-отвратителните, повърхностни глупости, които съм чела. Защо тези хора ще правят филм за живота ми?"

Музикалната икона споделя още: "Нямаше нищо вярно в него. Човекът, който го прави, няма разбиране за жените, няма оценка за тях, няма уважение. Трябваше да ги заплаша, че ще застана пред сградата и ще протестирам, ако направят това и все още не ме приемаха сериозно."

Точно това я предизвиква да "хвърли ръкавица" и сама да влезе в ролята на сценарист и режисьор за лентата, която смята да нарича "визуална автобиография".

"Искам да предам невероятното си пътешествие като художник, музикант, танцьор - човешко същество, опитващо се да си проправи път в този свят", гласи нейното официално изявление по темата. "Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката. Тя ме поддържаше жива. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории. Кой да ги разкаже по-добре от мен?"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA