Мадона ще ни изненада с "визуална автобиография"

Разочарована от наратива в публичното пространство, музикалната икона поема контрола в свои ръце.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2021

Мадона поема творческия контрол над предстоящия биографичен филм за живота си.

По време на ново гостуване в шоуто на Джими Фелън изпълнителката разкри, че през целия ѝ съзнателен живот са се появявали много различни сценарии, но винаги концептуализирани от мъже, които не разбират нейната история.

Мадона ще ни изненада с "визуална автобиография"

"Хората са се опитвали да пишат филми за мен, но винаги са били мъже", признава тя. "Изпратиха ми сценарий, защото искаха моята благословия. Прочетох го и бяха най-отвратителните, повърхностни глупости, които съм чела. Защо тези хора ще правят филм за живота ми?"

Музикалната икона споделя още: "Нямаше нищо вярно в него. Човекът, който го прави, няма разбиране за жените, няма оценка за тях, няма уважение. Трябваше да ги заплаша, че ще застана пред сградата и ще протестирам, ако направят това и все още не ме приемаха сериозно."

Точно това я предизвиква да "хвърли ръкавица" и сама да влезе в ролята на сценарист и режисьор за лентата, която смята да нарича "визуална автобиография".

"Искам да предам невероятното си пътешествие като художник, музикант, танцьор - човешко същество, опитващо се да си проправи път в този свят", гласи нейното официално изявление по темата. "Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката. Тя ме поддържаше жива. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории. Кой да ги разкаже по-добре от мен?"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA