Адел счупи рекорда за най-слушана нова песен

Още в деня на излизането си "Easy On Me" започна да се нарежда по първите места в класациите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2021

Добре дошла отново, Адел!

Само няколко часа след като пусна сингъла "Easy on Me", гласовитата изпълнителка счупи рекорда на Spotify за най-много стриймвания в рамките на ден - 24 милиона за 24 часа, побеждавайки досегашния премиерен рекорд на BTS с "Butter".

"За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Адел се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно", споделя режисьорът на впечатляващото видео.

"Easy On Me" е първият сингъл от предстоящия студиен албум на певицата - "30", който ще излезе на 19 ноември и е първият ѝ мащабен проект от 2015 г. насам.

"Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения", споделя самата тя.

"По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих казала, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум." 

Чакаме го, Адел, чакаме го!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA