Ел Фанинг се завръща като Екатерина Велика

Премиерата е на 20 ноември, а Джилиан Андерсън влиза в сериала като Йоана - майката на Екатерина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 ноември 2021

Фотография: HBO България

Хитовата поредица „Велика" се завръща в HBO GO за втори сезон на 20 ноември.

Всички десет епизода ще бъдат достъпни за гледане наведнъж, а в новите серии, до Ел Фанинг и Никълъс Холт застава Джилиан Андерсън, която влиза в ролята на майката на Екатерина.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

„Велика" е сатирична комедия за издигането на Екатерина Велика от аутсайдер в кралския двор до най-дълго управляващата жена-владетел в историята на Русия. Във втория сезон тя най-накрая сяда на мечтания трон, но бързо научава, че детронирането на съпруга ѝ е само началото по пътя към успеха. Сега тя трябва да се изправи пред реалността на „освобождаването" на страна, която не иска да бъде свободна.

57

Желанието ѝ да донесе просветление в Русия означава да се бори с най-близкото си обкръжение, докато разрешава вътрешен емоционален конфликт около връзката си с Петър. В крайна сметка тя ще научи, че за да промениш една страна, първо трябва да ѝ позволиш да промени теб самия и че има тънка граница между идеализъм и илюзия, но най-вече че да се превърне във „Велика", ще ѝ коства много повече, отколкото може да си представи.

Всички епизоди от първия сезон са налични в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA