Дуа Липа е "Изключителният артист на 2021 г."

Изпълнителката на Levitating получи специалния приз на емоционална церемония във Вашингтон.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2021

Дуа Липа продължава да записва успех след успех и въпреки че не се познаваме лично (дано скоро това се промени), не можем да бъдем по-щастливи.

Атлантическият съвет на САЩ награди любимата изпълнителка с приза "Изключителен артист на 2021" на специална церемония, заедно с президента на Косово Вьоса Османи.

"Много съм горда, че получих този приз в 60-ото издание на наградите за отличително лидерство", споделя Липа няколко часа по-късно в официалния си Instagram акаунт.

В емоционалната си реч по време на връчването, тя се обърна към присъстващите и разказа, че въпреки трудностите, винаги се е опитвала да върви напред. "Идвам от място, за което повечето от вас са чували, но може би не по начина, който ще опиша. Искам да споделя с вас малко за моето Косово. Имаме само 13 години независимост и като част от тази силна международна общност, ще продължим да процъфтяваме емоционално. Тепърва ще се развиваме икономически и културно. Това е за младите хора на Косово."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GUILTY PLEASURE ЛИСТЪТ НА ДУА ЛИПА

Само за последната година Дуа записа три първи места в престижните музикални чартове, спечели две статуетки "Грами" и дори дефилира за Versace. Не знаем дали сте съгласни, но ние приемаме тези постижения за наистина изключителни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA