Блейк Лайвли режисира новото видео на Тейлър Суифт

Не сме го предполагали, но сякаш беше крайно време това партньорство да се случи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2021

Едва ли очаквате Тейлър Суифт и Блейк Лайвли да работят заедно върху музикално видео, но ето че финалният резултат е факт.

Любимата актриса и музикалната сензация обединиха сили за новия клип към сингъла I Bet You Think About Me, който е част от траклиста на албума Red (Taylor’s Version), преиздаден на 12 ноември.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР СУИФТ СЧУПИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ РЕКОРДИ

След като прекрати взаимоотношенията с представителите на дългогодишния си лейбъл, правата над нейното творчество продължават да са тяхна собственост, което е причината Тейлър да вдъхне нов живот на парчета отпреди 10 години.

"Най-накрая успях да работя с брилянтната, смела и искрено забавна @blakelively върху нейния режисьорски дебют. Присъединете се към нас, за да вдигнем тост и да направим малък ад", сподели певицата в официалния си Instagram акаунт при обявяването на проекта.

И въпреки че I Bet You Think About Me е първият път, в който двете си партнират официално, Тейлър е в близки отношения с Лайвли и Райън Рейнолдс от години.

Парчето Gorgeous от 2017-а започва с фраза от малката наследница на двойката Джеймс, а в песента си Betty Суифт разказва история с Бети, Джеймс и Инес в главните роли.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA