Пълният трейлър за новия сезон на Emily In Paris е тук

Ще се върнем в Париж, но нещата за Емили ще изглеждат по съвсем различен начин. Oh mon Dieu!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2021

Още с първия поглед към дългоочакваното продължение на Emily In Paris стана ясно, че вторият сезон на поредицата ще предложи много повече дилеми, красиви гледки, секс и френска действителност.

Netflix най-накрая пусна и официалния трейлър, в който виждаме героинята на Лили Колинс, опитваща се да лавира умело между потенциалната връзка със съседа си Габриел и всичко останало. "Това просто е огромна бъркотия. Не мога магически да се трансформирам в някого, на когото не му пука."

Интригуващият телевизионен проект на Дарън Стар се появи в каталога на стрийминг платформата през октомври миналата година и за отрицателно време се превърна в най-гледаната комедия - близо 58 милиона зрители само за първите 28 дни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА EMILY IN PARIS...

Напълно естествено, хейтърите не закъсняха с коментарите по въпроса, но Лили сподели, че като "актьор, артист и творец, най-смисленият подарък е да се свържеш с хората по някакъв начин. Горда съм да бъда част от този проект, донесъл на хората така необходимото развлечение в период, в който всеки търси причина да се усмихне и да се смее."

57

Изпълнителните продуценти обещават новите епизоди да се фокусират върху "любовния триъгълник на Емили с Габриел и приятелката му Камил", включвайки и нов потенциален обект на желанието. "Има много повече интриги в работата, във взаимоотношенията", коментира Дарън Стар. "Мисля, че тя ще задълбочи знанията си по френски и наистина ще се справи, защото опитва."

"Голяма част от шоуто гледа на всичко през различен обектив", казва още Стар. "Емили ще има да направи няколко изненадващо трудни избора. Шоуто разказва толкова много за културата, която подкопава очакванията ѝ. Естествено, че нищо не е както изглежда. Винаги става въпрос за предизвикване на американския мироглед. Със сигурност имаме много завои по пътя и много места, които да посетим."

Голямата премиера е на 22 декември. Само в Netflix.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA