Ван Хънт написа емоционално есе за любимата си Хали Бери

И ако това не е най-нетрадиционният и романтичен подарък, не знаем кое би могло да бъде.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2021

Изглежда, че Хали Бери е на седмото небе от щастие и иска всички да са наясно с този факт.

Вчера звездата сподели нов кадър с Ван Хънт, придружен от прочувствено есе, което нейният любим написва. "Когато вашият мъж напише НАЙ-невероятната статия за вас в такъв специален ден", гласи описанието под него.

Озаглавено "Feet to the Fire" и със силния лийд "статията, която бих искал някой да напише за Хали Бери", Хънт директно удостоява жената на своя живот с немалко силни думи.

"Хали не чака нищо и води ритъма там, където иска да отиде. Тя знае, че магията е създадена, но не и ако я очакваш да се случи. Това може да се тълкува като "контролиране", но по-скоро е очевидно обяснение, че светът накара жената да осъзнае - оцеляването е нещо, което трябва да си осигуриш, а не нещо, за което да се надяваш."

Музикантът не спира дотук. "Никой обаче не обсъжда тази упоритост, когато я описва. Те говорят за красота и любими филми, но никога за сърцето. Почти невъзможно е да надникнеш в Хали, без да забележиш сърцето ѝ и принципите, които го карат да тупти."

Въпреки че са заедно от около година, двамата изглеждат наистина щастливи и звездата от "Джеймс Бонд" не се притеснява да го коментира открито.

"Чувствам се щастлива в живота си - като майка, като артист, като жена. Даже бих казала, че съм много по-добра майка, откакто съм във връзка, която ми помогна да усетя себе си като жена."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA