Скритите послания в коледната картичка на Уилям и Кейт

Изборът на кадър е очарователна семейна снимка. Снимка, която предполага поне пет скрити послания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2021

Тазгодишната коледна картичка на принц Уилям и Кейт Мидълтън не носи традиционния дух на празниците, но намеква за семейната идилия зад стените на двореца Кенсингтън. Свикнали да бъдат лакмус за нормалността в монархията, двамата отново ни показаха, че могат да са като всички нас, когато не изпълняват ангажиментите от кралския календар.

Редица експерти по езика на тялото и запознати отблизо с майсторството на фотографията вече коментираха, че семейният кадър е много повече от просто сладка снимка. И май са прави.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАЗНИЧНИТЕ ТРАДИЦИИ В БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО

57

Кейт и Уилям показват момент на интимност.

Знаете отлично, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж следват примера на кралицата и запазват моментите на близост за времето, когато не са в светлината на прожекторите. Преди портретите за 10-ата им годишнина през април, не ги бяхме виждали да се държат за ръце от доста време. Тук и двамата са поставили ръце на крака на другия.

Неформалният дрескод е интересен.

Или поне този на принц Уилям, който рядко можем да видим в нещо различно от костюм или по-елегантна цялостна визия. Коледната ваканция очевидно е започнала по-рано.

Цветовете са перфектни, но и логични.

Наблюдателните психолози веднага забелязаха, че принцеса Шарлот и принц Луи са облечени в синьо, докато Уилям, Кейт и Джордж носят маслиненозелени аутфити. Земният нюанс символизира мир и хармония, и се предполага, че е избран за тази част на картичката, за да покаже бъдещето на Великобритания.

4„

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВИ РОДИТЕЛИ СА ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН?

Координацията между Шарлот и Луи не е случайна.

Далеч не е само до дрехите. Още с появата на третия наследник на двойката през 2018 г., принцеса Шарлот е била очарована от идеята да има по-малко братче и прекарва много време в неговата компания. Съвсем наскоро Уилям сподели, че ако посетим дома им рано сутрин, ще чуем музика и ще видим как децата танцуват. "Шарлот, особено, тича из кухнята с рокля, балетни обувки и всичко останало. Напълно се побърква с Луи, който я следва наоколо, опитвайки се да направи същото."

Да, и локацията не е случайна.

Досегашните празнични картички на семейството са снимани основно в дома им в Анмър Хол, но тази година кадърът за големия момент е от ваканция в Йордания. Самата Кейт е живяла две години там като дете и е държала да сподели тези спомени със собствените си деца. "Тя отчаяно иска нормалност за тях."

Мислим, че вече работят доста успешно и в тази посока.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA