Доли Партън разби още три рекорда на "Гинес"

"Харесва ми да мога да изкарвам прехраната си в бизнес, който толкова обичам", сподели кънтри иконата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2021

Доли Партън отдавна е икона, но вече е икона с още три световни рекорда в книгата на "Гинес".

Кънтри звездата разби досегашните постижения за най-много десетилетия и най-много номер 1 хитове в класацията US Hot Country Songs на Billboard, а заедно с това подобри и собствения си рекорд за най-много хитове в класацията - общо 109.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОЛИ ПАРТЪН НА 75 - ЗВЕЗДА, ИКОНА И ЖИВА ЛЕГЕНДА

Партън получи новите три сертификата в Нашвил и сподели, че няма как да бъде по-горда.

"Това са неща, които наистина те правят много смирен и много благодарен за всичко, което се е случило. Поласкана съм. Има много хора, които ми помогнаха да стигна до тук. Благодаря на всички вас и всички тях", казва изпълнителката на "Jolene". 

Тя добави още. "Харесва ми да мога да изкарвам прехраната си в бизнес, който толкова обичам. Имах голям късмет да видя мечтите си сбъднати и просто се надявам да продължа толкова дълго, колкото мога. Ще трябва да ме съборите, за да ме спрете."

57

Членове на организацията споделят, че кръстницата на Майли Сайръс е "един от малкото музикални артисти в историята с такава степен на доказаност". Май наистина е така.

В рамките на последната година Доли получи своята 50-а номинация за "Грами", ваксинира се срещу COVID-19, след като година по-рано дари милион долара в помощ на нейното създаване и стана ясно, че ще се присъедини към седмия и последен сезон на Netflix хита "Грейс и Франки".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA