Доли Партън разби още три рекорда на "Гинес"

"Харесва ми да мога да изкарвам прехраната си в бизнес, който толкова обичам", сподели кънтри иконата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2021

Доли Партън отдавна е икона, но вече е икона с още три световни рекорда в книгата на "Гинес".

Кънтри звездата разби досегашните постижения за най-много десетилетия и най-много номер 1 хитове в класацията US Hot Country Songs на Billboard, а заедно с това подобри и собствения си рекорд за най-много хитове в класацията - общо 109.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОЛИ ПАРТЪН НА 75 - ЗВЕЗДА, ИКОНА И ЖИВА ЛЕГЕНДА

Партън получи новите три сертификата в Нашвил и сподели, че няма как да бъде по-горда.

"Това са неща, които наистина те правят много смирен и много благодарен за всичко, което се е случило. Поласкана съм. Има много хора, които ми помогнаха да стигна до тук. Благодаря на всички вас и всички тях", казва изпълнителката на "Jolene". 

Тя добави още. "Харесва ми да мога да изкарвам прехраната си в бизнес, който толкова обичам. Имах голям късмет да видя мечтите си сбъднати и просто се надявам да продължа толкова дълго, колкото мога. Ще трябва да ме съборите, за да ме спрете."

Доли Партън разби още три рекорда на "Гинес"

Членове на организацията споделят, че кръстницата на Майли Сайръс е "един от малкото музикални артисти в историята с такава степен на доказаност". Май наистина е така.

В рамките на последната година Доли получи своята 50-а номинация за "Грами", ваксинира се срещу COVID-19, след като година по-рано дари милион долара в помощ на нейното създаване и стана ясно, че ще се присъедини към седмия и последен сезон на Netflix хита "Грейс и Франки".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA