Ъм, да не би Кайли Дженър да е родила тайно... отново?

TikTok детективите са повече от категорични, че най-малката сестра от най-известното семейство, вече е станала майка за втори път.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2022

Вярно е, че последните няколко години стимулираха верните привърженици на конспирациите, но когато става дума за случващото се в живота на който и да било от клана Кардашиян-Дженър, те никога не са спирали.

И докато всички в Twitter продължават да се чудят дали Кендал Дженър е казала "да" на Девин Букър, спекулациите дали Кайли отново е станала майка в пълна тайна, вече завладяха TikTok.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХИЖАТА, КОЯТО КЕНДАЛ И КАЙЛИ НАЕМАТ В АСПЕН, ЩЕ ВИ ОСТАВИ БЕЗ ДУМИ

57

Имайки предвид, че въпреки любопитните и изключително наблюдателни последователи на Кайли, тя успя да скрие първата си бременност и раждането на Сторми, факт е, че разбрахме за него доста по-рано от очакваното.

Въпреки че най-малката сестра от първото семейство на Калабасас беше по-малко потайна с втората си бременност и потвърди новината още през септември, от няколкото снимки, които сподели с течение на времето, логично е да предположим, че нейният термин е съвсем близо към днешна дата.

След като през август TikTok потребителят @emilycschwartz публикува видео, в което обяснява защо маникюрът на Дженър е доказателство, че тя е бременна отново, склонни сме да се доверим на последващите предположения.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЕДНО ЛИ СА КАЙЛИ ДЖЕНЪР И ТРАВИС СКОТ?

Fast forward към 2 януари тази година и папараците, които очакват Кайли Дженър да кацне в Палм Спринг заедно с майка си. Снимките от летището показват как бодигардовете на семейството са покрили Кайли изцяло, а вторият силует отдолу е твърде малък, за да бъде този на Сторми.

В друго TikTok видео Емили казва, че по време на специалния епизод след края на "Keeping Up With the Kardashians", Дженър само се прави, че консумира алкохол, т.е. през юни вече е знаела, че е бременна. Постът на Травис Бракър с бебешка розова бутилка малко след Коледа пък намеква за евентуално парти. Каквато и да е истината, скоро ще излезе наяве.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA